[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][vc_column_text]KOLAČIĆI

Kolačiće upotrebljavamo kada posjetite našu internet stranicu http://europy.hr
Postoje četiri glavne vrste kolačića – evo kako i zašto ih koristimo.

Nužni kolačići – ovi kolačići omogućuju navigaciju internet stranicom http://europy.hr i korištenje njezinih mogućnosti, kao što su “Dodaj u vrećicu” i “Spremi za kasnije”. Oni ne mogu biti isključeni.

Analitički kolačići – ovi kolačići omogućuju nam mjerenje i analizu načina na koji naši kupci koriste internet stranicu http://europy.hr, kako bi poboljšali njezinu funkcionalnost i vaše iskustvo kupnje.

Kolačići preferenci kupaca – kada pregledavate ili kupujete na http://europy.hr, ovi kolačići zapamtit će vaše preference (kao što je vaš jezik ili lokacija), tako da vaše iskustvo kupnje možemo učiniti jedinstvenim i ugodnim.

Ciljani ili oglašivački kolačići – ovi kolačići koriste se za isporuku oglasa koji su relevantni za vas. Oni također ograničavaju broj prikazanih oglasa i pomažu nam izmjeriti učinkovitost naših marketinških kampanja.

Koristeći naše stranice, pristajete na to da ćemo staviti ove vrste kolačića na vaš uređaj i pristupiti im kada posjetite stranicu u budućnosti. Ako želite izbrisati kolačiće koji su već na vašem računalu, u odjeljku “pomoć” u vašem pregledniku trebali bi biti navedene upute o pronalaženju datoteke ili direktorija koji pohranjuje kolačiće.

Dodatne informacije o kolačićima možete pronaći na https://azop.hr/uvjeti/detaljnije/kolacici-cookies. Napominjemo da, brisanjem ili onemogućavanjem budućih kolačića, vaše korisničko iskustvo može biti zahvaćeno i možda nećete moći iskoristiti određene funkcije naše internet stranice http://europy.hr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row]